Skip to main content

Dagarrangementen

Alle op onze website aangeboden activiteiten kunt u met elkaar combineren tot een compleet dagje uit. Wij maken uw uitje compleet met koffie en gebak bij de start van uw dag, verzorgen uw lunch en bieden u desgewenst als afsluiting een gezellige barbecue en/of koud buffet in één van onze gezellige groepsruimtes.

Voor iedereen wat

Ook voor minder sportieve mensen

De ruime keuze uit meer of minder sportief, meer of minder uitdagend, creatief of ludiek, binnen of buiten maakt den Hazelaar de perfecte plek voor uw bedrijfsuitje, familiedag, teambuilding of verenigingsuitstapje.

Familie uitjes

In combinatie met een activiteit

Ook voor een gezellige en actieve familiedag kunt u bij den Hazelaar terecht. Vraag naar de mogelijkheden

Bedrijfsuitje

Of een teamdag

Ook voor een bedrijfsuitje kunt u bij Den Hazelaar in Eersel terecht. Informeer naar de mogelijkheden.

Samengestelde arrangementen

Bijvoorbeeld een excursie

Ook samengestelde arrangementen (in samenwerking met ondernemers in de regio) behoren tot de mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een echte golfclinic, boerengolf of een excursie bij een kaas/broodboerderij.

Catering

In combinatie met een activiteit

Is uw groep wat jonger van samenstelling dan is een afsluiting met frites en snacks vanuit onze eigen snackbar ook mogelijk.

Prijsvoorbeeld

Scherp geprijsd!

Onze prijzen zijn uiterst aantrekkelijk.
Zo boekt u bij ons al een arrangement (bijvoorbeeld één activiteit en als afsluiter een verzorgde barbecue met drankjes) voor € 29,50 per persoon.

Informeer naar onze dagarrangementen en stel samen met ons uw dag op maat samen.

Het team van Den Hazelaar neemt u al het werk uit handen.

Bedankt voor het goed verzorgde dagje uit van onze vriendengroep. Genoten van de heerlijke BBQ en de activiteit op de Sport en Spelbaan. Volgend uitstapje staat al geboekt!

Kees Terborg
Hilversum