Skip to main content

Testimonials

Bedankt dat we minstens 10 jaar met de hele familie terug kunnen kijken op zeer geslaagde Pinksterweekenden. We zijn al jaren zeer gastvrij ontvangen door jullie. Voor jong en oud is de accommodatie schitterend en er is ruimte voor eigen inbreng. Nogmaals bedankt voor de fantastische dagen

Een tevreden klant


Weer een geweldige kampweek afgesloten met groep 8. Dit keer in de Driepunt mogen logeren. TOP! Tot volgend jaar.

Meester Geert Willibrordusschool


Bedankt voor het goed verzorgde dagje uit van onze vriendengroep. Genoten van de heerlijke BBQ en de activiteit op de Sport en Spelbaan. Volgend uitstapje staat al geboekt!

Kees Terborg Hilversum


We hebben het erg naar onze zin gehad. Mooie accommodatie en ligging, met veel activiteiten er omheen in een prachtige omgeving. We hebben de afgelopen 25 jaar al veel accommodaties gezien, maar dit is zeker een aanrader, die we in gedachten houden!

Namens de familie Berkulo.


We hebben genoten in jullie nieuwe groepsaccommodatie de Pluu. Wat een comfort en luxe. Dank voor de heerlijk verzorgde BBQ. Tot volgend jaar!

Een tevreden klant


We hebben een fantastisch weekend achter de rug met onze familie in Den Hazelaar. De tocht met de groepsskelters zullen we niet snel vergeten. We hebben wat afgelachen!


Het is alweer de tweede keer dat we met onze club bij den Hazelaar op weekend gingen. De accommodatie ligt vlak aan het bos en dat is super voor de vele spellen en tochten die we elk jaar organiseren.